Zerosmoke

Zerosmoke
1.2 (23.33%) 30 votes

ZerosmokeToată lumea știe că fumatul cauzează cancer și multe alte boli și afecțiuni. Cu toate acestea, fumătorii înrăiți nu pot renunța cu ușurință la acest obicei prost chiar dacă vor acest lucru. Astfel, ei caută diferite opțiuni și alternative care să-i ajute să renunțe la fumat. Una dintre opțiunile găsite de noi este Zerosmoke. După cum îi sugerează și numele, produsul ar trebui să ne ajute să ne lăsăm de fumat. Cu toate acestea, nu știm sigur dacă chiar funcționează sau dacă este doar un truc. De aceea, ne-am hotărât să analizăm în detaliu Zerosmoke și să aflăm experiențele prin care au trecut utilizatorii săi.

Gasit pretul     Afisati opiniile utilizatorilor

Ce este Zerosmoke?

Există mai multe produse diferite pe piață care sunt special create pentru a ne ajuta să renunțăm la fumat. Putem alege plasturi, gume de mestecat, bomboane, plante cu rol de înlocuitor sau chiar țigări electronice. Sau putem încerca magneții speciali Zerosmoke. Acest set special de magneți este atașat unor puncte ale urechii care sunt active din punct vedere biologic. Într-un fel, ei au multe în comun cu acupunctura.

Zerosmoke este o metodă inovatoare folosită împotriva dependenței de nicotină. Constă dintr-un set de doi magneți care sunt atașați în anumite puncte ale urechii, reușind astfel să diminueze apetitul pentru nicotină. Un aspect foarte interesant este faptul că magneții bio sunt placați cu aur de 24 de carate, care acționează ca un conductor natural și vă protejează de reacțiile alergice.

Cum se folosește produsul?

Nu trebuie să vă faceți griji. Produsul este ușor de utilizat. Producătorul vă oferă instrucțiuni precise pentru utilizare. Respectați următoarele etape.

  • Folosiți vârful degetelor pentru a apuca cu grijă magneții
  • Plasați magnetul mai mic pe partea frontală a urechii
  • Apoi atașați magnetul mai mare de partea din spate a urechii

Magneții se atrag unul pe celălalt și nu vor cădea. Procedura de atașare a magneților durează doar câteva minute. Această metodă este numită de experți auriculoterapie. Nu este o noutate; metoda datează de la mijlocul secolului trecut. Se știe că pavilionul urechii are niște puncte importante care sunt asociate direct durerii și anumitor organe. Dacă apăsați punctul potrivit, puteți scăpa nu numai de durere, dar și de pofta de fumat. Fiecare pachet conține doi magneți. Din această poziție, magneții bio produc o creștere de presiune care are ca rezultat întreruperea conexiunii neuronale naturale, ajutând astfel în lupta împotriva dependenței.

Sună prea ușor ca să fie adevărat? Trebuie să rețineți că aceasta este o metodă alternativă. Producătorul vă garantează succesul, însă astfel de metode alternative trebuie analizate cu atenție. Ele funcționează în mod diferit pentru fiecare persoană în parte.

Cât de repede funcționează Zerosmoke?

Din nou, asta depinde de client. Producătorul susține că după 25 de zile nu veți mai simți nevoia să fumați; rata de succes a produsului printre utilizatori este de 93 %.

De unde se poate cumpăra?

Zerosmoke poate fi cumpărat de pe site-ul oficial al producătorului. Producătorul vă oferă acum o reducere de 50%. Puteți fi siguri că veți cumpăra un produs cu adevărat original. Acești magneți pot fi cumpărați și din alte părți; problema este că riscați să cumpărați niște imitații. Deocamdată, produsul nu este disponibil în farmacii.

Poate credeți că produsul este mult prea scump, însă la reducere prețul este acceptabil. Încercați să calculați cât cheltuiți pe lună cu pachetele de țigări. Așa că nu credeți că este un preț rezonabil?

Care sunt impresiile și experiențele utilizatorilor?

Am fost interesați să aflăm experiențele utilizatorilor. Opiniile acestora sunt extrem de diverse. Am găsit o discuție în care un utilizator susține că produsul nu a funcționat și că singurul său efect a fost că i-a cauzat o durere de ureche. Pe de altă parte, sunt și clienți care recomandă această metodă. Ei au apreciat utilizarea ușoară, aspectul discret și rezultatele care și-au făcut apariția, pentru unii mai devreme, iar pentru alții mai târziu.

Unii doctori cred că acupunctura auriculară nu ajută întotdeauna împotriva fumatului și că rezultatele sale depind de fiecare individ în parte. La fel ca în cazul acupuncturii obișnuite, unele persoane simt efectele imediat, în timp ce altele trebuie să aștepte mai mult timp. Așa că trebuie să încercați produsul ca să vă convingeți singuri. Zerosmoke poate fi un cadou interesant pentru cineva care fumează de mult timp și care vrea să se lase de acest viciu.

Recenzie

Zerosmoke
4.9 Total
Pro-uri
  • aplicare ușoară
  • preț scăzut
  • fără reacții adverse
  • elimină efectele negative ale fumatului
Minusuri
  • unele persoane pot simți un disconfort la folosirea magneților după ureche
Calitatea
Efect
Aplicatie
Pretul

Afisati alte opinii     Du-te pe site-ul oficial al vanzatorului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.