Valgomed

Valgomed
Rate this post

Suferiți din cauza calusurilor formate de încălțămintea de iarnă sau sunteți predispuși la monturi? Aceste probleme pot fi extreme de supărătoare, atât la nivel fizic, cât și mintal. Multe persoane se simt rușinate de aspectul picioarelor lor. De multe ori, chiar și purtarea unor pantofi de bună calitate nu poate rezolva situația. Atunci ce soluții avem? De obicei, este important să păstrăm distanța între primele două degete ale piciorului. Există corectoare ortopedice special create pentru acest lucru. Pe piață se găsesc mai multe tipuri de corectoare, de la diferiți producători. Noi ne-am oprit asupra brandului Valgomed, care ne-a atras imediat atenția. Oare chiar este atât de eficient precum susține producătorul?

Gasit pretul     Afisati opiniile utilizatorilor

Ce este Valogmed?

La prima vedere, Valgomed este un dispozitiv corector care se atașează foarte ușor între degetele de la picioare. Este un corector unic pe piață, confecționat din silicon hipoalergenic plăcut la atingere. Producătorul susține că acest produs este de foarte mare ajutor dacă aveți probleme cu monturile. Acesta a ajuns treptat să fie comercializat atât în SUA, cât și în Europa. Pachetul conține două corectoare, unul pentru piciorul drept și unul pentru piciorul stâng.

Cum funcționează?

 • Previne formarea de calusuri și vânătăi
 • Asigură confortul în timpul mersului
 • Poate fi folosit în orice fel de încălțăminte, indiferent de anotimp

Specialiștii sunt de părere că Valgomed este eficient atât la momentul apariției monturilor, cât și în fazele mai avansate ale evoluției lor.

Ce sunt monturile? Acestea sunt ușor de recunoscut deoarece articulația degetului mare de la picior este ieșită în afară. Nu arată bine și poate crea probleme în timpul mersului. Această problemă apare adesea la femeile care poartă încălțăminte strâmtă sau tocuri înalte. Dacă la început apare doar o mică protuberanță, aceasta se transformă cu timpul într-o inflamație dureroasă. Într-un asemenea caz, vă va fi greu să purtați pantofi și mersul va deveni foarte dureros.

Cum ne poate ajuta Valgomed?

 • Reface poziția corectă a degetului mare de la picior și elimină calusurile
 • Atenuează durerea
 • Este eficient împotriva platfusului
 • Reduce presiunea din partea din față a piciorului
 • Este confortabil, ușor de aplicat, sigur și discret
 • Picioarele vor fi din nou sănătoase și mersul nu va mai fi dureros
 • Asigură poziția corectă a degetelor

Pe de altă parte, trebuie să menționăm faptul că acest tip de corector ortopedic este destul de obișnuit pe piață și că poate fi cumpărat din mai multe magazine și unele farmacii. Producătorul susține că Valgomed este un produs unic, ale cărui rezultate nu au egal.

Ce alte metode mai puteți încerca împotriva monturilor? În cel mai rău caz, va trebui să vă operați. Puteți încerca diferite masaje și exerciții de întindere a piciorului sau puteți aplica creme sau unguente locale. Cu toate acestea, corectorul este mult mai eficient și mult mai practic pentru utilizarea de lungă durată.

Cum se folosește?

Fixați bine corectorul pe degetul mare al piciorului și apăsați. Poate fi purtat cu picioarele goale sau cu șosete; este potrivit pentru toate tipurile de pantofi și este discret și confortabil. Vă veți obișnui ușor cu el și, după un timp, nici nu-l veți mai simți. Valgomed a fost creat pentru uz zilnic; îndepărtați-l de pe picior doar înainte de culcare.

De unde îl cumpărăm?

Puteți cumpăra acest produs direct de pe site-ul producătorului (nu este deocamdată disponibil în farmacii sau magazine specializate). Trebuie să vă introduceți informațiile personale și adresa de livrare în formularul de comandă și apoi să faceți clic pe „comandă”. Veți plăti pentru produsele comandate la livrarea lor.

Recenziile clienților

Noi am găsit câteva recenzii pentru acest produs. În mediul online, există mai multe comentarii pozitive, dar și fotografii care surprind efectele corectorului Valgomed asupra monturilor. Noi credem că va da rezultate. Așa că puteți încerca și dumneavoastră acest produs.

Recenzie

Valgomed
4.9 Total
Pro-uri
 • produs hipoalergenic, din material elastic
 • aplicare ușoară și discretă
 • confortabil și eficient
Minusuri
 • poate fi cumpărat doar de pe site-ul producătorului
Calitatea
Efect
Aplicatie
Pretul

Afisati alte opinii     Du-te pe site-ul oficial al vanzatorului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.