Snail Farm

Snail Farm
Rate this post

Snail FarmSe spune că timpul le vindecă pe toate, dar nu este și un bun cosmetician. Într-adevăr, nimeni dintre noi nu poate opri trecerea timpului. Procesul de îmbătrânire este natural și, din păcate, ireversibil. Chiar și cele mai scumpe produse de machiaj nu pot face minuni și nu garantează frumusețea veșnică. Dacă tenul este deshidratat și lipsit de vitalitate, machiajul nu va avea niciun efect. Din fericire, există multe alte metode bazate pe remedii naturale, tradiționale sau inovatoare, care ajută pielea să-și refacă flexibilitatea și prospețimea. Unul dintre acestea este Snail Farm.

Gasit pretul     Afisati opiniile utilizatorilor

Snail Farm – eficient împotriva efectelor îmbătrânirii

Modificările la nivelul tenului apar pentru prima dată în jurul vârstei de 25 de ani, fără să ne dăm seama. Cele mai vizibile sunt liniile fine, care se transformă mai târziu în riduri adânci. Părțile corpului expuse adesea la razele soarelui sunt cele mai afectate (ex. fața, urechile, mâinile, gâtul). Dacă nu ne îngrijim așa cum trebuie, pielea din acele zone va deveni mai uscată și mai aspră. Pot apărea și diverse afecțiuni dermatologice, cum ar fi arsurile solare, cheratoza actinică, acneea sau eczemele.

Îmbătrânirea fiziologică este influențată în proporție de 30% de predispoziția noastră genetică, însă și schimbările neurohormonale joacă un rol foarte important. Odată cu înaintarea în vârstă, încep să apară modificări estetice neplăcute, mai ales cauzate de o scădere a volumului și a elasticității pielii. Acest lucru este la rândul său determinat de scăderea producției de colagen, care se manifestă prin pierderea sau modificarea fibrelor de colagen (scurtarea și îngroșarea lor). Toate acestea apar după vârsta de 30 de ani. Pielea poate fi deshidratată și din cauza conținutului scăzut de apă sau a modificării secreției de sebum. Cu toate acestea, natura este o sursă inepuizabilă de inspirație pentru dermatologi, care pot cu ajutorul anumitor produse să redea tinerețea tenului nostru. Crema Snail Cream este un astfel de produs.

Ten frumos – somn odihnitor, multe vitamine, fără stres

Procesul de îmbătrânire descris mai sus poate fi în mare măsură influențat atât de factori interni, cât și de factori externi. Prin urmare, trebuie să-i oferim pielii toată îngrijirea de care are nevoie.

Dacă nu folosiți prea multe produse cosmetice și vă curățați pielea în mod regulat, veți avea un aspect mai tânăr. De asemenea, ar trebui să evitați consumul de alcool și tutun, dar și stresul. Dormiți suficient pentru ca pielea să aibă timp să se refacă. Nu este de mirare că bunicile noastre credeau în puterea somnului de frumusețe.

Dar, mai presus de orice, trebuie să-i oferiți pielii dvs. vitaminele și mineralele de care are nevoie. O dietă echilibrată trebuie să includă și destule proteine. Acestea sunt unele dintre elementele fundamentale ale țesuturilor, iar pielea nu se poate regenera în mod natural fără ele. Astfel, pe lângă alte substanțe esențiale, serul pentru piele Snail Farm conține și colagen fibroarticular.

Compoziția cremei

Această cremă folosește un ingredient unic: extractul de mucilagiu de melc. Deși nu pare la prima vedere o substanță prea atrăgătoare, nu trebuie să vă faceți griji. Metodele moderne de producție și ultimele cercetări realizate de specialiști în domeniul proceselor de îmbătrânire a pielii au condus la cele mai bune rezultate.

În cazul cremei Snail Farm, dermatologii au ales să folosească mucilagiul melcilor Achatina. Acest ingredient își are originile în industria cosmetică din Coreea, acolo unde a câștigat o foarte mare popularitate datorită conținutului ridicat de substanțe benefice pentru piele.

Printre aceste substanțe se numără colagenul și elastina, care sunt esențiale în menținerea elasticității pielii. Acestea sunt prezente într-o concentrație foarte mare în mucilagiul melcilor. O altă substanță importantă este o secreție a melcului, care face parte dintr-un grup de glicoproteine cu greutate moleculară mare și care se regăsește pe membranele mucoase și în saliva acestuia. Această substanță se numește mucină și conține vitaminele A, C și E, care îi oferă pielii elementele nutritive de care are nevoie. Acidul hialuronic asigură hidratarea naturală și umplerea ridurilor, datorită capacității sale extraordinare de a reține apa. Acidul glicolic ajută la exfolierea ușoară de la suprafața pielii, prin îndepărtarea celulelor moarte.

În domeniul revoluționar al cosmeticelor anti-îmbătrânire, mucina contribuie la menținerea unui metabolism eficient și la o regenerare fibroblastă mai rapidă, datorită conținutului de alantoină. Un alt element important ce se regăsește în serul de reîntinerire Snail Farm este peptida Syn-Ake, care ajută la îndepărtarea ridurilor și care susține regenerarea profundă și refacerea elasticității pielii. Rezultatul este o piele netedă, curată, proaspătă și strălucitoare. De asemenea, crema asigură uniformizarea culorii tenului și menținerea unei hidratări perfecte a pielii.

Aplicarea serului

Serul Snail Farm trebuie aplicat o singură dată pe zi, preferabil seara. Îl puteți include în rutina din fiecare seară, după curățarea tenului. Dimineața, puteți să folosiți cosmeticele cu care sunteți obișnuiți.

Crema poate fi combinată cu ușurință cu alte produse. Interacțiunea ingredientelor nu va avea niciun efect. Totuși, ar trebui să testați dinainte toleranța pe care o aveți la acest preparat. Majoritatea persoanelor care au încercat cremele și serurile pe bază de mucilagiu de melc le-au tolerat fără probleme, însă nu ar trebui să excludem posibilitatea unei reacții de hipersensibilitate a pielii. În plus, această substanță poate fi aplicată nu numai pe pielea sănătoasă, ci și pe cea afectată de diverse leziuni.

Din cauza consistenței sale, trebuie să așteptați câteva momente după aplicare, până ce serul va fi absorbit în totalitate de piele. Cosmeticele care conțin mucilagiu de melc pot fi puțin mai neplăcute la atingere, deoarece ele lasă temporar o peliculă lipicioasă pe piele.

Este important să folosiți acest produs în mod regulat și să continuați tratamentul pe o perioadă mai lungă de timp, dacă vreți ca efectele acestuia să se facă simțite. Cu toate acestea, nicio cremă nu poate garanta revenirea la un ten frumos peste noapte. Asemenea miracole rapide nu se pot realiza cu ajutorul cosmeticelor.

De asemenea, ar trebui să fiți conștienți de faptul că nicio cremă și niciun ser nu vor avea aceleași rezultate ca chirurgia plastică. Prin urmare, nicio cremă nu va putea înlocui un lifting facial. Însă acest produs reprezintă o metodă naturală, confortabilă și non-invazivă de îngrijire a pielii.

De unde comandăm crema Snail Farm și cât costă?

Mucilagiul de melc a devenit în ultima vreme un ingredient foarte popular în industria cosmetică. Cu toate acestea, eficacitatea sa depinde în mare măsură de concentrația pe care o are. Prin urmare, ar trebui întotdeauna să comandați produse certificate, de la vânzători autorizați, folosind formularul de comandă de pe site-ul vânzătorului (găsiți linkul la sfârșitul articolului). Tot pe site-ul vânzătorului, veți găsi și prețul actual al produsului. În caz contrar, nu veți ști cu siguranță dacă produsul are o compoziție originală. Snail Farm poate fi achiziționat doar de pe site-ul oficial. După plasarea comenzii, veți fi contactați de un agent de vânzări, care va finaliza comanda și vă va răspunde la întrebări.

Recenziile și impresiile clienților

Efectele serului Snail Farm sunt confirmate și de recenziile celor care l-au încercat. Puteți găsi pe internet foarte multe recenzii pozitive, care confirmă eficacitatea cosmeticelor bazate pe mucină de melc. Popularitatea produsului este o dovadă a efectelor sale.

Dacă vreți să aveți un ten frumos și curat pentru mai mult timp, folosiți serul pentru piele Snail Farm.

Recenzie

Snail Farm
4.9 Total
Pro-uri
  • poate fi folosit pe pielea sănătoasă, ca mijloc de prevenție
  • ajută la vindecarea acneei
  • în general, este bine tolerat
Minusuri
  • poate fi cumpărat doar de pe internet, de la vânzători autorizați
Calitatea
Efect
Aplicatie
Pretul

Afisati alte opinii     Du-te pe site-ul oficial al vanzatorului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.