Royal Black Mask

Royal Black Mask
Rate this post

O mască neagră de față? Pare un pic înspăimântătoare la prima vedere, dar are efecte cu adevărat remarcabile. Uneori durează destul de mult timp să scăpăm de coșurile și de punctele negre enervante. Rutina noastră de îngrijire a pielii ar trebui să includă măștile faciale. Pe acestea le vom analiza astăzi, oprindu-ne asupra produsului numit ROYAL Black Mask. După cum sugerează și numele, aceasta este o mască neagră, extrem de diferită de celelalte de pe piață. La ce ne putem aștepta de la acest produs?

 

Gasit pretul     Afisati opiniile utilizatorilor

De ce să alegem ROYAL Black Mask?

Ați auzit vreodată de o mască la fel de neagră precum cărbunele și care poate fi îndepărtată cu ușurință? Vrem să vă prezentăm un produs care se potrivește acestei descrieri. Este un produs inovator, care are fani în toată lumea. Datorită compoziției speciale, aplicației ușoare și rezultatelor promise, acest produs cosmetic interesant merită încercat.

Punctele negre pot fi extrem de neplăcute și există riscul ca ele să producă acnee dacă intervenim asupra lor. Însă putem lupta împotriva lor prin utilizarea acestei măști de față.

Ce conține masca?

Royal Black Mask este un produs complet natural, care conține ingrediente extrem de interesante. Să le descriem în amănunt:

Cărbune de bambus

Cărbunele de bambus reduce vizibilitatea punctelor negre, micșorează porii și curăță pielea. Acesta este un ingredient extrem de eficient în lupta împotriva punctelor negre. În plus, ajută la destinderea pielii îngroșate.

Germeni de grâu

Germenii de grâu încetinesc îmbătrânirea pielii. Pielea va rămâne extrem de hidratată și fină. Conțin substanțe active din punct de vedere biologic, care au un efect de netezire asupra pielii. Sunt o sursă bogată de nutrienți care vor reface structura pielii.

Provitamina B5

Aceasta este o substanță extrem de eficientă, benefică părului și tenului. Accelerează vindecarea, îmbunătățește flexibilitatea pielii și reduce iritațiile și mâncărimile. Pielea va rămâne netedă și regenerată.

Ulei de grepfrut

Grepfrutul nu este numai un fruct proaspăt și o sursă de vitamina C. Uleiul pe care îl conține micșorează porii, tonifică pielea și optimizează funcția glandelor sebacee. În plus, are o aromă extrem de plăcută și reîmprospătează pielea.

Toate aceste ingrediente reprezintă o combinație perfectă de vitamine și substanțe necesare pentru pielea noastră.

Ce rezultate are?

Producătorul susține că rezultatele vor deveni vizibile după două săptămâni de aplicare regulată.

 • Masca asigură o curățare în profunzime a feței
 • Luptă împotriva imperfecțiunilor pielii
 • Înlătură punctele negre
 • Hidratează pielea
 • Înlătură acneea – are proprietăți antiinflamatoare
 • Întinerește pielea

Cum se utilizează masca?

Aplicarea este extrem de ușoară. Urmați acești trei pași simpli.

În primul rând, aplicați masca în mod uniform pe față. Aveți grijă să evitați contactul cu ochii și părul. Lăsați masca să acționeze timp de aproximativ 25 de minute și apoi îndepărtați cu grijă straturile măștii, folosindu-vă mâinile. Tot ceea ce trebuie să faceți este să desfaceți masca de pe piele și să curățați resturile măștii rămase pe ten, spălându-vă pe față cu apă călduță. Apoi, folosiți crema dvs. de față obișnuită. Asta este tot. Este bine să repetați această procedură cel puțin de trei ori pe săptămână, timp de mai multe luni.

Puteți folosi în continuare produsele dvs. cosmetice obișnuite, iar această mască va juca un rol complementar în rutina dvs. de îngrijire a pielii.

De unde cumpărăm masca?

Royal BlackMask poate fi cumpărată exclusiv de pe site-ul producătorului. Deocamdată, nu este disponibilă în farmacii. Introduceți numele și numărul de telefon în formularul de comandă și așteptați să fiți contactat de un operator. Veți plăti la livrare, ceea ce este un foarte mare avantaj.

Care au fost recenziile și experiențele clienților?

Cu siguranță sunteți interesați de recenziile și experiențele utilizatorilor care au încercat Royal Black Mask. Din păcate, nu există multe recenzii pe internet. Acest produs nu este deocamdată foarte cunoscut în țara noastră. Cu toate acestea, recenziile sale sunt în general pozitive. Tinerele care suferă de acnee și puncte negre au apreciat această mască. Produsul pare să fie unul extrem de interesant, iar noi credem că este veritabil.

Recenzie

Royal Black Mask
4.9 Total
Pro-uri
 • ingrediente naturale
 • parfum plăcut
 • potrivită pentru toate tipurile de ten
 • ușor de utilizat
 • livrare rapidă
Minusuri
 • comandă doar de pe site-ul producătorului
 • nu poate fi testată în avans
Calitatea
Efect
Aplicatie
Pretul

Afisati alte opinii     Du-te pe site-ul oficial al vanzatorului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.