RealQuit

RealQuit
Rate this post

RealQuitFumatul este o dependență care afectează din ce în ce mai mulți oameni din toată lumea. Fumătorii își pun în pericol sănătatea, însă renunțatul la fumat este uneori destul de dificil. Prin urmare, fumătorii caută mereu metode noi pentru a scăpa de dependența de nicotină. Nu există nicio metodă miraculoasă care să vă facă să renunțați imediat la fumat. Totuși, există o gamă variată de produse special create pentru asta, care sunt mai mult sau mai puțin eficiente. Printre aceste produse se numără și RealQuit.

 

Gasit pretul     Afisati opiniile utilizatorilor

Lăsați-vă de fumat!

RealQuit este un produs inovator care promite să vă ajute să vă lăsați rapid de fumat, fără să suferiți de reacții adverse. Renunțarea la fumat este adesea asociată cu stările de nervozitate, neliniște, creștere în greutate și tulburări de somn. RealQuit face ca toate aceste efecte adverse să poată fi evitate într-un mod convenabil pentru oricine. Acest produs nu este la fel ca plasturii, gumele de mestecat, pastilele sau celelalte metode similare pe care le cunoașteți.

RealQuit reprezintă un set de magneți bioactivi care sunt acoperiți cu un strat de aur de 24 de carate. Magneții au o conductivitate excelentă și nu produc reacții alergice. Această metodă poartă numele de auriculoterapie. Atunci când magneții sunt poziționați într-un anumit punct al urechii, dorința de a fuma va fi redusă, iar dependența de nicotină va fi înlăturată treptat.

Cum se utilizează RealQuit?

Aplicarea este extrem de ușoară. Trebuie doar să urmați aceste instrucțiuni. Apucați magneții cu vârfurile degetelor și atașați-i în partea din față și din spate a urechii. Ei trebuie să fie poziționați unul în dreptul celuilalt. Folosiți-i în mod regulat, 3-4 ore zilnic, timp de o săptămână, de preferat atunci când sunteți acasă. Producătorul vă asigură că puteți continua să fumați în tot acest timp. Pofta de fumat va dispărea treptat, iar la sfârșitul acestui tratament nu veți mai simți nevoia să fumați.

Ce este auriculoterapia?

Această metodă nu este nouă. A fost creată în anii ‘50 și are rezultate dovedite, susținute de ani de experiență. Chinezii o folosesc de zeci de ani și o consideră extrem de eficientă. Mai mult, este văzută ca o formă de acupunctură. Acești magneți sunt extrem de populari și în SUA.

Cum putem comanda?

Produsul poate fi comandat doar de pe site-ul producătorului. Deocamdată, nu este disponibil în farmacii. Transportul este gratuit și veți plăti comanda la livrare. Asta înseamnă că veți plăti după ce veți primi produsul și că nu va trebui să plătiți în avans. Producătorul vă oferă 30 de zile de garanție în cazul în care sunteți nemulțumiți de calitatea produsului.

Completați formularul cu numele, prenumele, numărul de telefon, adresa și e-mailul dvs.

Recenziile și experiențele clienților

Dacă încă nu v-ați hotărât să cumpărați RealQuit, cu siguranță că veți fi interesați de experiențele celorlalți utilizatori ai produsului. Oare chiar funcționează sau este doar o reclamă falsă? Unii utilizatori au lăudat produsul; ei cred că aceasta este o modalitate ușoară de a scăpa de dependența de nicotină. Această metodă este foarte populară, mai ales în rândul tinerilor.

Recenzie

RealQuit
4.9 Total
Pro-uri
  • ușor de utilizat
  • rezultate susținute de ani de experiență
  • fără reacții adverse
  • produs sigur
Minusuri
  • disponibil doar pe site-ul producătorului
  • metoda nu este potrivită pentru oricine
Calitatea
Efect
Aplicatie
Pretul

Afisati alte opinii     Du-te pe site-ul oficial al vanzatorului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.