Psoridex

Psoridex
Rate this post

PsoridexPsoriazisul este o boală dermatologică cronică, extrem de neplăcută, care poate afecta nu numai pielea, ci și articulațiile și unghiile. Aceasta nu pune în pericol viața, însă poate complica și deranja ritmul normal al vieții. Ea are o importantă componentă psihologică – cei care suferă de psoriazis evită să poarte costume de baie și le este rușine de boala lor. Din păcate, mulți oameni sunt lipsiți de tact și sunt nepoliticoși atunci când vine vorba de afecțiunile pielii. Unii dintre aceștia cred că această boală poate fi contagioasă și au anumite prejudecăți legate de ea. Și pentru că psoriazisul este o problemă de lungă-durată, care nu poate fi vindecată în totalitate, ci numai ameliorată, noi am căutat produse care vă pot ajuta. Astfel, am descoperit Psoridex.

Gasit pretul     Afisati opiniile utilizatorilor

Ce este Psoridex?

Este un tratament complet natural, care atenuează simptomele psoriazisului. Potrivit producătorului, principalele sale efecte sunt:

  • Reducerea mâncărimii
  • Înlăturarea inflamațiilor
  • Dezinfectarea pielii
  • Revitalizarea pielii, aceasta devenind mai elastică și mai catifelată
  • Reducerea riscului de reapariție, producând rezultate permanente

Acest produs a fost lansat recent și ne-a atras imediat atenția. Secretul său este dat de compoziția sa complet naturală.

Ce conține Psoridex?

După cum am menționat mai sus, Psoridex este 100 % natural:

Ulei de floarea soarelui

Uleiul de floarea soarelui este un bine-cunoscut ulei alimentar. În același timp, el are efecte importante asupra sănătății noastre. Conține acizi grași saturați, acid oleic nesaturat și, mai ales, acid linoleic. Are efecte extrem de pozitive asupra pielii noastre datorită efectelor sale antifungice și analgezice.

Parafină lichidă

Parafina se obține prin distilarea țițeiului sau din deparafinarea prin cristalizare a gudronului din lignit. Are culoarea galbenă și nu are gust sau miros. Este folosită frecvent în industria cosmetică și în centrele spa. Are proprietăți antibacteriene, tratează și ajută la pătrunderea componentelor individuale în piele.

Ulei de migdale

Uleiul natural de migdale este un adevărat balsam pentru piele. Acesta este foarte plăcut la utilizare și are un efect calmant. Înlătură inflamația și reglează funcția glandelor sebacee. Este considerat unul dintre cele mai benefice uleiuri. Este bogat în vitamine, minerale și acizi grași nesaturați.

Măceș

Această plantă are proprietăți antioxidante care sunt extrem de importante pentru piele. Conține multe vitamine și minerale benefice. Și, mai presus de toate, are un miros frumos.

Ulei din germeni de grâu

Este extrem de răspândit în industria cosmetică. Uleiul din germeni de grâu conține acizi grași omega-3 și o cantitate mare de grăsimi polinesaturate. Stimulează pielea și accelerează regenerarea ei. În plus, acest ulei ajută la îndepărtarea celulelor moarte și a toxinelor din piele.

Cum se folosește produsul?

Aplicarea este ușoară. Spălați foarte bine zona afectată cu apă călduță. Apoi, luați o cantitate mică de cremă și aplicați-o în mod uniform pe zona afectată, lăsând-o să acționeze. Pentru cele mai bune rezultate, Psoridex trebuie folosit de două ori pe zi.

Experții susțin că Psoridex este bun nu numai în primele etape ale bolii, dar și în cazul simptomelor severe. Unele statistici arată că Psoridex poate ajuta în până la 93 % din cazuri. Astfel, calitatea vieții crește.

Cum se face comanda?

Acest produs nu este deocamdată disponibil în farmacii. Trebuie comandat de pe site-ul producătorului. Completați formularul de contact cu numele și numărul vostru de telefon și veți fi contactați de un agent de vânzări care vă va răspunde la toate întrebările și vă va finaliza comanda.

Producătorul promite că livrarea va fi rapidă, iar plata se va face la primirea pachetului. Însă nu vă lăsați înșelați de imitațiile ieftine de pe piață.

Recenzii și impresii

De vreme ce Psoridex a pătruns recent pe piață, nu are prea multe recenzii. Cu toate acestea, din sursele pe care le-am avut la dispoziție, noi am aflat că acesta chiar i-a ajutat pe cei care sufereau de psoriazis. Utilizatorii săi au apreciat cel mai mult compoziția naturală a produsului și consistența sa plăcută. Așa că noi vă recomandăm să încercați acest produs.

Recenzie

Psoridex
4.9 Total
Pro-uri
  • ingrediente naturale
  • produs certificat
  • aplicare ușoară și absorbție bună
  • plata la livrare
Minusuri
  • disponibil doar pe internet
Calitatea
Efect
Aplicatie
Pretul

Afisati alte opinii     Du-te pe site-ul oficial al vanzatorului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.