Prostalgene

Prostalgene
Rate this post

Încercați Prostalgene, picături eficiente împotriva inflamării cronice a prostatei. Prostata este o glandă anexă a aparatului genital masculin, implicată în procesul de ejaculare. Funcția sa principală este producerea de secreții care cresc viabilitatea spermei. Secrețiile acesteia reprezintă 15-30% din volumul total al ejaculării. Prostata este un organ musculo-glandular care, la un bărbat sănătos, este de mărimea unei nuci. Este situată sub vezica urinară.

 

Gasit pretul     Afisati opiniile utilizatorilor

Cu Prostalgene vă veți simți din nou bărbați

Sănătatea prostatei este o temă care interesează pe orice bărbat, fie el tânăr sau bătrân. Pentru a vă bucura cu adevărat de viață, trebuie să aveți grijă de sănătatea prostatei dvs., mai ales odată cu înaintarea în vârstă. Din păcate, afecțiunile prostatei afectează foarte mulți bărbați. Una dintre cele mai întâlnite afecțiuni este prostatita cronică.

Probleme bărbătești

Prostatita este o boală care se manifestă prin urinare frecventă și dureroasă. Se poate manifesta în formă cronică sau acută. Forma acută este cea în care simptomele persistă timp de cel puțin trei luni. Simptomele sale includ febra și durerea localizată în zona genitală și în partea inferioară a abdomenului. Forma acută mai este însoțită și de greață, vomă, frisoane și o stare generală de slăbiciune. Cei afectați de aceste probleme sunt bărbații de peste 50 de ani, însă și tinerii pot suferi din cauza acestei afecțiuni.

Pot exista și alte cauze pentru inflamația prostatei. Printre acestea se numără infecția bacteriană, virușii sau micozele. Forma acută a inflamației poate fi cauzată și de E. coli, care se transmite prin intermediul uretrei. Această bacterie se mai poate transmite și prin întreținerea de raporturi sexuale.

De vreme ce există un număr destul de mic de cazuri apărute din cauza bacteriilor, tratamentul cu antibiotice poate să nu fie întotdeauna eficient. În plus, majoritatea diagnosticelor necesită și spitalizare; rar, se recomandă tratament ambulatoriu timp de cel puțin patru săptămâni. În forma sa cronică, tratamentul este de lungă durată, cu repetări frecvente, iar urologii nu adoptă de obicei aceeași modalitate de tratament. Pentru pacienți, asta înseamnă o limitare semnificativă a vieții de zi cu zi și o încărcătură emoțională crescută. Prostatita netratată poate avea ca rezultat răspândirea inflamației în organism. În cazul prostatitei cronice, pacienții riscă sterilitatea.

Ce este Prostalgene?

Prostalgene este un preparat complet natural, care conține ingrediente sănătoase. Are un efect pozitiv în tratamentul prostatitei cronice și poate fi folosit la tratarea hiperplaziei benigne de prostată.

Compoziție – secretele naturii folosite de generații

Ce se ascunde în spatele succesului său?

Palmier pitic

Extractul din fructele palmierului pitic este un ulei care conține mai mulți acizi grași, fitosteroli și alte substanțe cu rol benefic pentru prostată. Aceste substanțe previn mărirea prostatei și agravarea problemelor de urinare. Indigenii din America de Nord folosesc aceste fructe pe post de afrodiziac.

Colții babei

Colții babei (Tribulus terrestris) este o bine-cunoscută plantă care crește în regiuni aride din Europa, Asia, Africa și Australia. Frunzele, tulpina, vârful și rădăcinile sale conțin substanțe benefice organismului uman, cum ar fi fitosteroli, sapogenine, glicozide, flavonoide și alcaloizi. Unele dintre ele contribuie la refacerea libidoului masculin și a erecției.

Pufuliță cu flori mici

Pufulița cu flori mici (Epilobium parviflorum) este folosită în mod tradițional ca plantă medicinală datorită efectului antiinflamator asupra tractului urinar. Conține, printre altele, lectine, kemferol, quercetină și myricetină, care ajută cu succes la tratarea afecțiunilor prostatei, atenuează durerea la urinare, acționează împotriva afecțiunilor renale și altor boli de care suferă în general bărbații în vârstă.

Clorură de magneziu

Ultimul ingredient important al preparatului natural Prostalgene este clorura de magneziu, care ajută la refacerea alimentării cu sânge a prostatei.

Pentru o erecție ca la început

Prostalgene este un produs utilizat la tratarea prostatitei cronice. Bărbații care folosesc în mod regulat acest produs nu mai merg atât de des la toaletă. Prostalgene ajută la atenuarea durerii și a crampelor din zona inghinală, la înlăturarea senzației de ardere și a presiunii neplăcute din timpul urinării. De asemenea, acest produs are un efect pozitiv asupra calității vieții dvs. sexuale. Primele semne de ameliorare pot fi observate din prima săptămână de administrare a picăturilor Prostalgene. Simptomele neplăcute nu vor reveni nici măcar după terminarea tratamentului. În același timp, va fi îmbunătățită și erecția.

Produsul nu are efecte secundare neplăcute asupra organismului și este recomandat și bărbaților în vârstă care suferă de afecțiuni ale prostatei. Eliminarea acestor probleme va avea un impact pozitiv asupra stării mentale a pacientului. De aceea, merită să-l încercați!

Cum se folosește Prostalgene?

Sentimentul de rușine asociat deseori consultării unui medic urolog este, din păcate, unul dintre principalele motive pentru care unii bărbați amână tratarea afecțiunilor prostatei. Prostalgene poate fi comandat online, de acasă, fiind evitate astfel de situații.

În plus, Prostalgene este ușor de folosit; turnați picăturile într-un pahar cu apă și beți amestecul obținut. Picăturile nu au culoare, miros sau gust. Concentrația acestei soluții trebuie să fie de 10 picături la un pahar cu apă. Doza zilnică recomandată este de 10 picături, de două ori pe zi. După un tratament de două luni, pacienții care au folosit acest produs au observat dispariția completă sau aproape completă a simptomelor neplăcute, cum ar fi durerea, crampele sau urinarea frecventă.

Comandă în câteva minute

Prostalgene este ușor de cumpărat. Este nevoie de doar câteva clicuri pentru ca producătorul să vă trimită comanda. Nu este nevoie să stați la coadă la farmacie sau să mergeți la magazine aflate la mare distanță de dvs. Comandați de pe site-ul oficial al producătorului. Veți primi în cel mai scurt timp pachetul comandat.

Ce spun clienții despre Prostalgene?

Mai multe recenzii publicate pe internet fac referire la eficacitatea produsului și la rezultatele obținute de majoritatea celor care l-au încercat. De asemenea, mulți clienți au observat o atenuare a durerii, a crampelor și a senzațiilor de ardere de la nivelul prostatei. Cei mai mulți clienți sunt convinși că Prostalgene ajută la revenirea prostatei la mărimea sa originală. Nu este acesta un motiv destul de bun pentru a-l încerca?

Recenzie

Prostalgene
4.9 Total
Pro-uri
  • nu conține substanțe sintetice și nu este un antibiotic; utilizarea sa nu afectează starea de sănătate a organismului
  • disponibil fără rețetă
  • utilizare 100% sigură; toate ingredientele sunt supuse unor atente procese tehnologice, care permit obținerea de extracte cu o cantitate maximă de substanțe active și fără ingrediente nedorite
Minusuri
  • disponibil doar pe internet, la distribuitori exclusivi
Calitatea
Efect
Aplicatie
Pretul

Afisati alte opinii     Du-te pe site-ul oficial al vanzatorului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.