NikoStop Antistress

NikoStop Antistress
Rate this post

NikoStop AntistressNikoStop – renunțați la viciul fumatului

Poate că știți deja bancul despre un fumător care vine la cabinetul doctorului să întrebe cum se poate lăsa de fumat. Doctorul este surprins: „Vrei să te lași de fumat? E simplu. Eu m-am lăsat deja de vreo douăzeci de ori.”

Fumatul a fost și este un viciu social. Dar poate fi văzut și ca o expresie a maturității, a încrederii de sine, a independenței și a libertății. Este metoda adoptată de adolescenții care vor să facă parte dintr-un grup. Doar câteva persoane își dau seama că fumatul poate deveni o dependență și că poate cauza probleme foarte mari de sănătate. Dacă v-ați hotărât să renunțați la fumat odată pentru totdeauna, acum este momentul. Puteți folosi picăturile NikoStop Antistress disponibile pe piață, care vor elimina în totalitate pofta de fumat.

Gasit pretul     Afisati opiniile utilizatorilor

Viața de după fumat

Pentru majoritatea fumătorilor, renunțarea la nicotină pare să fie o misiune cu adevărat imposibilă. Recent, au fost întreprinse mai multe acțiuni prin care fumătorii au fost obligați să se supună normelor sociale și să fumeze doar în anumite condiții. Acestora le este interzis să mai fumeze în restaurante și instituții publice, iar pachetele de țigări afișează imagini îngrozitoare cu efectele pe termen lung ale fumatului asupra sănătății. Multe dintre aceste măsuri de prevenire nu au avut efectul scontat. Gumele de mestecat, plasturii sau bomboanele cu nicotină nu sunt prea eficiente deoarece efectul lor dispare foarte repede. Însă picăturile NikoStop Antistress merită încercate, efectul lor fiind rapid și de durată.

Există o mare diferență între picături și alte metode tradiționale, cum ar fi gumele de mestecat sau plasturii. Picăturile Niko Stop Antistress pot ajuta pe oricine să reducă dependența de fumat sau să renunțe în totalitate la acest viciu, eliminând în acest fel stresul, lipsa de concentrare sau disconfortul de zi cu zi.

Compoziția picăturilor NikoStop Antistress

NikoStop este un preparat din plante, care conține următoarele ingrediente importante:

Roiniță

Substanțele conținute în frunzele aromate ale roiniței (o plantă cu multe întrebuințări, de 70-150 cm înălțime) ne ajută să facem față situațiilor stresante, nervozității și depresiilor care pot apărea ca urmare a absenței bruște a nicotinei din organismul nostru. Această plantă conține uleiuri esențiale, acizi organici, flavonoizi și minerale care îmbunătățesc somnul, au un efect pozitiv asupra sistemului nervos, stării psihice generale și funcționării digestiei.

Levănțică

Levănțica este o plantă originară din partea franceză a Mării Mediterane. Poate fi descrisă ca un semiarbust cu multe ramuri, cu tulpini înalte și flori alungite, de culoare violet. Această iarbă aromată medicinală funcționează ca un adaptogen natural puternic, nu are reacții adverse și garantează rezistența crescută a corpului omenesc la factorii de stres și la dezechilibrul nervos. Aceasta face ca renunțarea la fumat să fie mai ușoară și mai ușor de suportat. Pe lângă multe alte efecte benefice pe care le are asupra organismului, levănțica detoxifică corpul de toate substanțele periculoase absorbite în timpul fumatului.

Gherghin

Această plantă miraculoasă se găsește în nord-vestul Africii, vestul Asiei și Europa. Poate ajunge la 6 m înălțime și este folosită deseori în medicina tradițională. Poate îmbunătăți semnificativ circulația și este întrebuințată în special la tratamentul aritmiilor cardiace, tensiunii crescute și este recomandată și în cazul anginelor pectorale. Fructele mici ale acestei plante (așa-numitele gherghine) conțin multe substanțe folositoare – caroten, taninuri, glicocide, flavonoide, pectine, vitaminele C și B și carbohidrați.

Triptofan

Triptofanul se numără printre aminoacizii nepolari, esențiali și aromatici. Acesta participă la creșterea producției de serotonină și, parțial, la creșterea cantității de melatonină. Ajută la reducerea tensiunii mentale și nervoase, împiedică schimbările bruște de dispoziție, susține somnul profund și odihnitor, înlătură depresiile și simptomele de sevraj asociate renunțării la fumat.

Vitamina B6

Vitamina B6 mai este numită și piridoxină. Corpul omenesc nu este capabil să creeze de unul singur această vitamină, ceea ce înseamnă că trebuie să o includem în alimentație. Vitamina B6 se regăsește în diverse tipuri de alimente, cum ar fi ouăle, carnea de porc, cartofii, spanacul, ananasul, fructele cu coajă tare sau cerealele. Vitamina B6 ajută la digerarea grăsimilor și a proteinelor, întărește sistemul imunitar, îmbunătățește starea de spirit și tratează tulburările nervoase.

Vitaminele B1 și B3

Aceste vitamine îi oferă corpului echilibrul de care are nevoie. Organismul nu poate sintetiza vitamina B1, cunoscută sub denumirea de tiamină (la fel ca în cazul vitaminei B6). Dacă aveți nevoie de un aport de vitamină B1, puteți lua suplimente sau puteți să consumați următoarele alimente: fulgi de ovăz, pâine integrală, fructe cu coajă tare, lapte, carne de porc fără grăsime etc.

Tiamina ne ajută în cazul în care suferim de inflamații ale nervilor sau avem probleme digestive. În plus, ea îmbunătățește starea de spirit și înlătură oboseala.

Vitamina B3 (numită și niacină) este utilă din mai multe motive: întărește sistemul imunitar, pe cel cardiovascular și pe cel nervos. Este benefică în cazul căderilor nervoase și îmbunătățește circulația sângelui.

De unde cumpărăm picăturile?

NikoStop Antistress este disponibil deocamdată doar pe site-ul producătorului (nu poate fi achiziționat din farmacii). Completați formularul de comandă și veți fi contactați de un reprezentant al companiei care vă va finaliza comanda. Veți plăti produsul la primirea coletului.

Recenziile și impresiile clienților

Părerile clienților în legătură cu NikoStop Antistress au fost în general pozitive. Utilizatorii au lăudat utilizarea ușoară a produsului și efectele acestuia. Noi vă recomandăm să-l încercați pentru compoziția sa extraordinară.

Recenzie

NikoStop Antistress
4.9 Total
Pro-uri
  • ajută la eliminarea viciului fumatului și la crearea și consolidarea unui obicei nou
  • elimină stresul, dezechilibrul nervos și împiedică manifestarea altor tulburări psihice cauzate de renunțarea la fumat
  • ajută la eliminarea nicotinei și a altor substanțe dăunătoare din organism
  • produs complet natural
Minusuri
  • disponibil doar pe internet
  • urmați instrucțiunile producătorului conținute în pachet
Calitatea
Efect
Aplicatie
Pretul

Afisati alte opinii     Du-te pe site-ul oficial al vanzatorului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.