Multilan Active

Multilan Active
Rate this post

Multilan ActiveLa început, simptomele nu par foarte grave. Auziți un țiuit în urechi, iar când vorbiți cu cineva, aveți impresia că persoana respectivă șoptește. Deși volumul radioului sau al televizorului este dat la maximum, tot nu auziți bine. Aproximativ 5% din populație se confruntă cu slăbirea auzului.

Nu subestimați aceste simptome! Din cauza lor, pot apărea și probleme la nivel emoțional. La fel ca persoanele care nu văd bine, cei care au probleme cu auzul nu se pot implica în totalitate în viața de zi cu zi. Aceștia se simt adesea izolați și singuri. Vă întrebați dacă pierderea auzului poate fi tratată într-un mod cu adevărat eficient? Răspunsul este da! Multilan Active vă oferă șansa să scăpați de această neplăcere.

Gasit pretul     Afisati opiniile utilizatorilor

Pierderea auzului – un pericol pentru fiecare dintre noi

Slăbirea auzului sau hipoacuzia este o reducere parțială a auzului, care poate avea mai multe cauze.

În funcție de momentul apariției, pierderea auzului poate fi împărțită în două categorii:

  1. congenitală, problemă moștenită genetic sau produsă în timpul sarcinii, din cauza complicațiilor apărute la dezvoltarea fătului
  2. dobândită, apărută după naștere și care se poate manifesta în orice moment al vieții

Dacă pierderea graduală a auzului este cauzată de vârsta înaintată a pacientului și de îmbătrânirea organului auditiv, atunci vorbim despre presbiacuzie.

În funcție de locul și de modul în care organul auditiv este afectat, specialiștii disting între pierderea centrală și cea periferică a auzului. Primul tip de pierdere a auzului este cauzat în principal de leziuni, tumori sau atacuri cerebrale, în timp ce printre cauzele pierderii periferice a auzului se pot număra afecțiuni serioase (cum ar fi inflamarea canalului auditiv extern, a trompei lui Eustachio sau otoscleroza).

Protejarea auzului = igienă corectă, intervenție la timp și …. Multilan Active

La fel ca oricare altă parte a corpului, și urechile au nevoie de o igienă regulată. Totuși, această igienă trebuie realizată în mod corect. Urechea nu trebuie niciodată curățată prin introducerea unui bețișor igienic în canalul auditiv. În primul rând, este posibil să împingem ceara și mai departe în ureche și să creăm un dop de ceară. În al doilea rând, ne putem răni. Specialiștii ne recomandă să folosim ulei (ex. ulei de măsline virgin) sau un spray special pentru curățarea urechilor. Doar în acest fel putem să înmuiem ceara din urechi și să o îndepărtăm în siguranță.

Prevenția este și ea un aspect foarte important. Încercați să evitați zgomotele deranjante și nu stați prea mult timp în locurile în care se cântă muzică la un volum foarte ridicat. Cei care din diverse motive nu pot evita zgomotele puternice, în special cei care lucrează într-un mediu cu poluare fonică (muncitori din industria grea, ingineri de sunet etc.), ar trebui să utilizeze ca mijloc de prevenție dopurile de urechi, care sunt un ajutor ieftin și eficient. Cu toate acestea, cel mai bun lucru pentru urechile noastre este liniștea. Doar atunci, senzorii auditivi vor deveni mai puternici și auzul nostru va fi îmbunătățit.

La primele semne minore de deteriorare a auzului, trebuie să acționați imediat și să încercați să rezolvați această problemă. Pe lângă izolarea socială deja menționată mai sus, mai sunt afectate și viața profesională, viața de familie și activitățile de zi cu zi. Pot apărea și alte probleme asociate slăbirii auzului, cum ar fi dificultăți de concentrare, amețeală sau calitate slabă a somnului.

Evitați aceste probleme de sănătate și alegeți un remediu dovedit, care vă va îmbunătăți auzul și vă va ajuta să aveți o viață mai bună. Alegeți Multilan Active.

Compoziție Multilan Active – secretul Orientului

Multilan Active este un produs ale cărui efecte se bazează pe acțiunea următoarelor substanțe:

Ginkgo biloba

Acest arbore este originar din China și Japonia. Principalele sale substanțe benefice sunt terpenii. Produsul Multilan Active conține extract de ginkgo biloba.

Coenzima Q10

Produsul este suplimentat cu coenzima Q10 și zinc. De asemenea, mai conține și un complex de vitamine B (B3 și B12), vitamina D3, magneziu, acid folic, acid alfa-lipoic, taurină și alte substanțe.

S-a demonstrat că extractul de ginkgo biloba are un efect pozitiv asupra vascularizării insuficiente a țesuturilor creierului. O circulație mai bună a sângelui este benefică pentru calitatea auzului. Produsele care conțin extract de ginkgo biloba sunt recomandate pentru ameliorarea timpanofoniei, dar și pentru îndepărtarea eficientă a durerii în caz de inflamare de lungă durată.

Spre deosebire de alte produse similare, Multilan Active conține o concentrație ridicată de substanțe active care sunt absorbite foarte bine de organism. Acest produs vă va ajuta să vă îmbunătățiți în mod permanent auzul și veți aprecia beneficiile sale în comparație cu cele ale protezelor auditive, care funcționează doar atât timp cât le purtați.

Multilan Active este recomandat unei game largi de utilizatori

Primele rezultate după utilizarea acestui supliment alimentar natural pot fi observate după aproximativ patru săptămâni. Multilan Active poate fi de folos persoanelor în vârstă, dar este potrivit și pentru persoanele tinere, ca mijloc de prevenție. Compoziția sa este potrivită atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Utilizare

Acest produs este foarte ușor de folosit. Luați întotdeauna două pastile pe zi – una dimineața și una seara – cu un pahar cu apă. Pachetul conține în total 30 de capsule. Datorită ingredientelor sale naturale, produsul este foarte bine tolerat de organism. Ar trebui să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de utilizarea acestui produs. Este potrivit și pentru o administrare de lungă durată.

Dacă simptomele nu dispar sau dacă aveți efecte secundare nedorite, consultați imediat un doctor.

Nu este recomandată utilizarea acestui produs de către femei însărcinate, femei care alăptează sau copii. De asemenea, cei care prezintă hipersensibilitate sau alergie la oricare dintre componentele acestui produs trebuie să-l evite. Produsul nu este destinat persoanelor sub 18 ani.

Prețul produsului și comandă rapidă

Pierderea auzului este o problemă pe care mulți se tem să o recunoască deoarece este considerată un semn al bătrâneții. De multe ori, aceasta influențează negativ și încrederea de sine a persoanei respective. De aceea, este important să acționăm cu mult tact. Multilan Active poate fi comandat online, de acasă. Comanda se face pe site-ul oficial, acolo unde veți găsi și prețul actual al produsului.

Recenzii – ce spun consumatorii?

Efectele pozitive ale acestui produs sunt confirmate chiar de către utilizatorii săi sau de către cei care au comandat acest produs pentru altcineva – părinți sau bunici. Bineînțeles, totul depinde de cauza slăbirii auzului. De aceea, trebuie întotdeauna să apelați și la un medic de specialitate. Pierderea auzului poate fi un simptom al unei boli mai grave, așa că nu trebuie ignorată.

Recenzie

Multilan Active
4.9 Total
Pro-uri
  • compoziție complet naturală
  • este bine tolerat
  • efecte evidente după o utilizare de scurtă durată
Minusuri
  • acționează asupra unui game restrânse de cauze
  • disponibil doar pe internet
Calitatea
Efect
Aplicatie
Pretul

Afisati alte opinii     Du-te pe site-ul oficial al vanzatorului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.