Fulfix

Fulfix
Rate this post

Căderea părului este o problemă extrem de comună, cu care se confruntă nu numai bărbații, ci și femeile. Părul deteriorat, subțire și fragil nu are un aspect frumos și ne poate face să ne simțim complexați. Orice femeie care își dorește un păr frumos și sănătos încearcă de multe ori diferite produse „miraculoase”. Totuși, de cele mai multe ori, aceste produse nu au rezultatul promis. Însă noi am descoperit spray-ul Fulfix, care promite efecte extraordinare asupra părului. Nouă ne-au atras atenția câteva elemente particulare ale produsului, printre care se numără compoziția sa complet naturală. Să trecem în revistă câteva caracteristici ale acestui spray.

Gasit pretul     Afisati opiniile utilizatorilor

Ce este Fulfix?

Fulfix este un produs complet natural, special creat pentru a rezolva problema căderii și subțierii părului. Spray-ul Fulfix se bazează pe ingrediente naturale. Printre acestea se numără, în special, extractele de plante îmbogățite cu complex de aminoacizi și multe vitamine esențiale. Producătorul ne asigură că această compoziție nu a fost creată peste noapte, ci se datorează mai multor ani de cercetări și de dezvoltare a produsului.

Fulfix promite să ajute la creșterea unui păr sănătos și la prevenirea apariției firelor albe. Acest ser conține nutrienți valoroși, care repară și refac părul. Părul dvs. va deveni mătăsos și strălucitor.

Cum funcționează?

Fulfix este un ser creat pentru părul deteriorat și fragil. Aceste două probleme se află într-o strânsă legătură. Părul deteriorat este mult mai predispus la cădere. Potrivit producătorului și unor utilizatori ai produsului, Fulfix este extrem de eficient. Aplicați-l pe păr și rezultatele nu vor întârzia să apară. Fulfix nu conține parabeni, sulfați, parfumuri sintetice sau agenți de înălbire. Este un produs complet natural și sigur, fără efecte secundare. De asemenea, nu conține agenți de legare sau conservanți artificiali.

  • Oprește procesele responsabile pentru căderea părului
  • Întărește și hrănește părul pe toată lungimea acestuia
  • Stimulează creșterea părului; îl face mai puternic, mai catifelat și îi intensifică culoarea

Cum folosim Fulfix?

Modul de aplicare este foarte ușor și nu vă va lua prea mult timp. Spălați-vă bine pe cap și pulverizați Fulfix pe părul ud (de 10 – 15 ori). Apoi, masați ușor scalpul și pulverizați serul pe toată lungimea părului. Serul nu trebuie spălat imediat de pe păr. Apoi, vă puteți coafa părul, așa cum o faceți de obicei. Se recomandă să folosiți produsul de cel puțin de două ori pe săptămână.

Care sunt ingredientele produsului?

Să trecem acum în revistă compoziția spray-ului Fulfix. Producătorul a folosit o combinație de plante atent alese, nutrienți și aminoacizi. Să descriem aceste ingrediente în detaliu.

Magneziu

Magneziul este un mineral important, responsabil pentru mai multe funcții ale corpului nostru. Lipsa magneziului poate provoca căderea părului. Datorită magneziului, părul va fi mai puternic și suficient de hidratat. Magneziul este un element indispensabil pentru buna funcționare a organismului nostru.

Cheratină

Cheratina este un element de bază al părului, datorită căruia acesta devine mai neted și mai strălucitor. Cheratina face părul mai rezistent și îi oferă o protecție completă.

Gotu Kola

Gotu Kola ajută la eliminarea inflamației, care este de obicei cauza căderii părului. Aceasta este o plantă foarte valoroasă. Acționează asemenea unui fertilizator din grădină. Pătrunde în rădăcina firului de păr și în celulele pielii. Astfel, părul începe să crească și devine mai des.

He Shou Wu

He Shou Wu este un antioxidant puternic, care conține o gamă variată de ingrediente medicinale benefice.

Palmier pitic

Acest extract este potrivit atât pentru bărbații, cât și pentru femeile care suferă de căderea părului. Blochează transformarea testosteronului în DHT, care este un hormon responsabil pentru pierderea părului.

Ginseng

Aceasta este una dintre cele mai bune plante cu acțiune generală asupra organismului. Are o serie de efecte benefice și, printre altele, susține creșterea părului prin proprietățile sale de regenerare.

Printre celelalte ingrediente importante ale acestui produs se mai numără Ginkgo biloba, sâmburii de struguri etc.

Toate ingredientele sunt sută la sută naturale și extrem de bune pentru organism. Unele dintre aceste plante se găsesc numai în câteva locuri din lume. Acest cocteil de plante, aminoacizi și vitamine este foarte benefic pentru părul nostru. Produsul a primit mai multe certificări.

Cum se comandă Fulfix?

Spray-ul nu este deocamdată disponibil în farmacii sau saloane de coafură. Poate fi comandat doar de pe site-ul producătorului. Plata se face la livrare.

Impresiile și experiențele utilizatorilor

Atunci când suntem interesați de un produs scump, ne interesează cu siguranță și impresiile celor care l-au folosit deja. Oare chiar este atât de eficient sau este doar o reclamă falsă?

Numeroși clienți au lăsat recenzii pentru acest produs. Mulți dintre ei au fost descurajați de prețul ridicat și de faptul că se putea comanda de pe un singur site. Cu toate acestea, majoritatea au lăudat acest produs.

Recenzie

Fulfix
4.9 Total
Pro-uri
  • compoziție naturală a produsului
  • aplicare ușoară
  • produs testat și certificat
  • plata la livrare
Minusuri
  • disponibil doar pe internet
Calitatea
Efect
Aplicatie
Pretul

Afisati alte opinii     Du-te pe site-ul oficial al vanzatorului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.