Eyes Cover

Eyes Cover
Rate this post

Eyes CoverCearcănele sunt o problemă neplăcută pentru orice femeie sau bărbat care suferă de ele. Cu toții ne dorim să arătăm tineri și plini de vitalitate – acesta este motivul pentru care căutăm diferite remedii. Unii dintre noi preferă soluții rapide, cum este Botoxul, sau diferite intervenții medicale. Cu toate acestea, există soluții mult mai simple, la care adesea nici nu ne gândim. Ați observat vreodată că aveți pungi la ochi și cearcăne și că arătați obosiți? Există o soluție inovatoare pentru această afecțiune – masca cu gel pentru ochi Eyes Cover.

 

Gasit pretul     Afisati opiniile utilizatorilor

De ce ar trebui să încercați masca Eyes Cover?

Acest gel elimină zonele inflamate, reduce cearcănele și pungile de sub ochi. Ajută la îndepărtarea primelor semne de oboseală și a ridurilor fine din jurul ochilor. Îmbunătățește circulația sângelui și relaxează mușchii feței. În plus, are o consistență plăcută și creează un efect relaxant.

Principalele sale avantaje sunt:

  • Nu își pierde elasticitatea
  • Masca nu îngheață atunci când o puneți la rece
  • Clienții vor aprecia aplicarea ușoară și rapidă

Masca poate fi folosită atât rece, cât și caldă, ceea ce înseamnă că aveți două produse într-unul singur!

Cum se folosește Eyes Cover?

Producătorul susține că aplicarea este extrem de ușoară și că oricine se poate descurca. Veți vedea rezultatele în doar 15 minute. Experiența utilizatorilor produsului a demonstrat că este mai bine să folosiți masca rece dimineața și pe cea caldă seara, înainte de culcare. Pur și simplu aplicați-o pe ochi, așezați-vă confortabil și relaxați-vă. Rezultatele se vor face simțite prin atenuarea ridurilor și a cearcănelor, ameliorarea zonelor inflamate și revitalizarea pielii. Avantajul este că această mască vă garantează rezultate aproape imediate.

Aplicare la rece

Păstrați masca în frigider cel puțin 1 oră sau țineți-o în frigider timp de 10 minute.

Aplicare la cald

Puneți masca în apă caldă, de preferat la 80 °C. Atenție, apa nu trebuie fiartă! Nu folosiți cuptorul cu microunde sau cuptorul! Odată ce ajungeți la temperatura dorită, aplicați masca pe față.

Care sunt rezultatele?

Masca poate îndepărta semnele vizibile de oboseală din jurul ochilor și poate îmbunătăți plasticitatea mușchiului ciliar. Influențează pozitiv și vederea deoarece înlătură tensiunea oculară.

Masca rece scade cearcănele și elimină pungile de sub ochi. Tonifică și conferă fermitate pielii. Masca aplicată la cald înlătură durerea și are efect relaxant. Îndepărtează vânătăile din jurul ochilor.

Masca EyesCover este fină, plăcută și are un design la modă. Datorită dimensiunii sale, este ușor de luat în călătorii. Este adesea folosită în saloanele de înfrumusețare și spa-uri. Nu este toxică și nu produce reacții adverse.

Cum curățăm masca?

Masca este destinată uzului repetat, dar trebuie îngrijită corespunzător. Aceasta poate fi curățată cu apă și săpun sau cu detergent. Manevrați cu grijă masca; evitați contactul cu obiectele ascuțite sau contondente care o pot deteriora.

Pentru cine este recomandată?

Produsul este recomandat tuturor adulților, indiferent de sex. Femeile o vor aprecia cel mai mult, dar și bărbații o pot folosi. Poate fi utilizată în paralel cu alte produse cosmetice. Experții au observat că masca ajută la îndepărtarea simptomelor de stres și că reprezintă un mijloc perfect de relaxare. Nu cauzează reacții alergice și reduce foarte mult inflamațiile, cum ar fi cele cauzate de intervenții chirurgicale. Pielea din jurul ochilor este vizibil reîntinerită și revitalizată.

Cum se poate comanda?

Masca poate fi comandată direct de pe site-ul producătorului. Deocamdată, nu este disponibilă în farmacii. Pentru moment, transportul este gratuit.

Experiențele utilizatorilor

Nu am găsit multe informații în forumurile de discuții. Însă comentariile care există sunt în general pozitive. Clienții, în special femeile, au lăudat această mască. Ele au observat că există diferențe mari în ceea ce privește efectele sale față de cele ale altor măști cu gel. Bineînțeles, intervalul de timp în care fiecare persoană a observat rezultatele produsului a fost diferit.

Recenzie

Eyes Cover
4.9 Total
Pro-uri
  • produs sigur
  • aplicare ușoară
  • reutilizare la cald și la rece
Minusuri
  • disponibil doar pe site-ul producătorului
Calitatea
Efect
Aplicatie
Pretul

Afisati alte opinii     Du-te pe site-ul oficial al vanzatorului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.