Dental WhiteStrips

Dental WhiteStrips
Rate this post

Dental WhiteStripsDental WhiteStrips este un produs destinat albirii dinților, direct la dvs. acasă. Producătorul promite rezultate rapide, vizibile după doar 3-4 zile de utilizare. În plus, acesta susține că Dental WhiteStrips sunt confortabile și nu distrug smalțul dinților. Toată lumea își dorește să aibă dinții albi și un zâmbet frumos. Din păcate, procedurile de albire a dinților sunt scumpe și necesită timp și programări la specialiști. Cu ajutorul Dental White Strips, vă puteți albi singuri dinții, în confortul propriei case. Care au fost recenziile și experiențele utilizatorilor acestui produs?

Gasit pretul     Afisati opiniile utilizatorilor

Cum funcționează produsul?

Acesta este un produs nou pe piața noastră. Benzile de albire reprezintă o metodă blândă de albire a dinților. Puteți să vă spălați pe dinți la puțin timp după aplicare. Acest produs nu distruge smalțul dinților și nu crește sensibilitatea acestora. După albirea dinților, veți avea mai multă încredere în voi și veți zâmbi mai des. În plus, produsul permite stabilirea gradului de albire în funcție de nevoile voastre. Veți aprecia cu siguranță aplicarea ușoară, direct de acasă, precum și rezultatele rapide.

Nu este simplu să ne păstrăm dinții albi. Ca urmare a consumului ridicat de ceai, cafea, suc, dulciuri, condimente și alte alimente și băuturi dulci, pigmentul acestora se acumulează pe smalțul dinților. Astfel, dinții noștri încep să aibă un aspect gălbui și nu mai arată deloc bine. Pe de altă parte, odată ce culoarea galbenă începe să apară, este foarte dificil să scăpăm de ea. Chiar dacă nu mai consumăm acele alimente și băuturi, nu o putem îndepărta atât de ușor. Soluția ar putea fi aceste benzi de albire pentru dinți.

Cum se folosește produsul?

Veți aprecia cu siguranță simplitatea produsului. Nu vă faceți probleme și urmați acești pași.

 • Clătiți gura
 • Scoateți benzile de albire din cutie. Aveți 28 de pachete individuale. Îndepărtați ambalajul de protecție.
 • Așezați-vă în fața oglinzii pentru o mai bună vizibilitate. Aplicați banda cu gel pe suprafața dintelui. Banda mai lungă este pentru dantura superioară, iar banda scurtă se folosește la dantura inferioară. Apăsați cu putere benzile pe dinți.
 • Încet și cu foarte mare atenție, îndoiți capetele benzilor de albire peste dinți; gelul trebuie aplicat uniform pe toată suprafața dintelui și trebuie să umple spațiile dintre dinți.
 • Pentru rezultate optime, lăsați benzile să acționeze cel puțin 30 de minute.
 • Apoi, îndepărtați benzile de albire de pe dinți și aruncați-le deoarece se folosesc o singură dată. Clătiți bine gura cu apă și, cu ajutorul degetelor, îndepărtați gelul care a mai rămas.

Asta este tot. Aplicarea este ușoară și oricine se va putea descurca. Trebuie doar să respectați instrucțiunile, iar rezultatele vor începe să apară foarte repede.

Informații importante

Dental White Strips poate fi comandat direct de pe site-ul producătorului. Acesta vă promite o calitate de 100 % și livrare în țară în termen de trei zile. Puteți folosi și opțiunea de plată ramburs; asta înseamnă că veți plăti la primirea coletului.

Produsul poate fi achiziționat și la reducere, dar oferta specială nu va dura prea mult timp. Dental WhiteStrips este lider pe piața din întreaga lume.

Recenzii și experiența utilizatorilor

Vă întrebați care a fost experiența utilizatorilor? Cât de eficient este produsul în realitate? Bineînțeles, experiențele clienților sunt diverse. Nu există prea multe recenzii deoarece produsul este nou-apărut pe piață. Cu toate acestea, utilizatorii au fost în general satisfăcuți de rezultate. Aceștia au apreciat aplicarea ușoară și dinții vizibili mai albi într-un timp foarte scurt. Unii regretă că acest produs nu a apărut pe piața lor decât recent. În SUA, Dental WhiteStrips se folosește de mai mulți ani. Chiar și fumătorii înrăiți apreciază produsul.

Recenzie

Dental WhiteStrips
4.9 Total
Pro-uri
 • metodă blândă, potrivită pentru toată lumea
 • dinții pot fi spălați la scurt timp după aplicare
 • produsul nu sporește sensibilitatea dentară
 • control asupra gradului de albire
 • recomandat atât femeilor, cât și bărbaților
Minusuri
 • preț ridicat
 • rezultat influențat și de alți factori
 • utilizare regulatăt
Calitatea
Efect
Aplicatie
Pretul

Afisati alte opinii     Du-te pe site-ul oficial al vanzatorului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.