Black Latte

Black Latte
5 (100%) 1 vote

Black LatteBlack Latte este un produs lichid destinat tuturor iubitorilor de dulciuri care vor să slăbească. Ce conține acest produs, cum funcționează și cât de eficient este? Veți afla totul din recenzia următoare.

 

 

Gasit pretul     Afisati opiniile utilizatorilor

Rezultate chiar din prima zi

Băutura Black Latte promite rezultate vizibile chiar din prima zi. Gustul său este similar cu cel al unei cafele cu lapte obișnuite; cu toate acestea, compoziția sa este diferită. Este special formulată pentru a accelera metabolismul și pentru a reduce pofta de mâncare. Producătorul susține că puteți obține rezultate pozitive fără să fie nevoie de activitate fizică suplimentară sau restricții alimentare.

Compoziție

Cărbune activ

Cărbunele activ previne absorbția grăsimii din mâncare și acumularea sa ulterioară în corp. De asemenea, acesta permite separarea, procesarea și îndepărtarea țesutului adipos cronic și a substanțelor toxice.

Lapte de nucă de cocos

Laptele de nucă de cocos are ca efect accelerarea metabolismului. Ajută la procesul de autocurățare al organismului și la procesarea grăsimii interne acumulate pe șolduri și abdomen.

L-Carnitină

L-Carnitina este adesea utilizată în diferite diete și procese de slăbit. Ajută la pierderea grăsimii și la obținerea de rezultate sportive mai bune și reglează țesuturile grase.

Omega 3

Omega 3 contribuie la creșterea nivelului de leptină (un hormon responsabil pentru viteza degradării grăsimii în corp).

Cum folosim Black Latte?

Prepararea acestei băuturi este foarte ușoară: adăugați una sau două linguri în apă fierbinte și amestecați. Se consumă de preferat la micul dejun. Cura recomandată este de cel puțin o lună.

De unde cumpărăm produsul?

Acest supliment poate fi cumpărat de pe internet. Dacă aveți noroc, îl puteți achiziționa la reducere. Deocamdată nu este disponibil în farmacii sau magazine fizice.

Părerile și comentariile utilizatorilor

Având în vedere recenziile și discuțiile găsite pe internet, acest produs a lăsat în general o impresie pozitivă. Cei care au încercat acest supliment au declarat că i-a ajutat să piardă în greutate.

Recenzie

Black Latte
4.9 Total
Pro-uri
  • micșorează pofta de mâncare
  • ajută la scăderea în greutate
  • preparare ușoară și gust excelent
Minusuri
  • disponibil doar pe internet
Calitatea
Efect
Aplicatie
Pretul

Afisati alte opinii     Du-te pe site-ul oficial al vanzatorului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.