Asami

Asami
Rate this post

AsamiAtât bărbații cât și femeile suferă deseori de căderea părului. Poate credeți că pierderea părului la bărbați nu este o problemă serioasă, ci doar un proces natural. Totuși, bărbații își doresc să aibă un păr bogat deoarece nu toată lumea arată bine cu chelie. Mai multe produse de pe piață promit că vor face „miracole“, că părul va reîncepe să crească și că chelia va dispărea. Cele mai multe dintre acestea sunt pastile, loțiuni și produse similare. Un asemenea produs este și spray-ul Asami. Acest ser de păr natural merită menționat; de aceea, ne propunem să-l analizăm în detaliu în acest articol. Care sunt ingredientele sale, cât costă, cum se folosește și care sunt recenziile și experiențele utilizatorilor? Funcționează cu adevărat sau este doar un truc?

Gasit pretul     Afisati opiniile utilizatorilor

Ce este Asami?

Asami este un ser de păr 100% natural, care combate efectele alopeciei (căderea părului). Acest termen medical se referă la o boală autoimună imprevizibilă care conduce la căderea părului; căderea părului apare deseori în anumite regiuni ale capului și cauzează formarea de zone lipsite de păr. Uneori, poate cădea tot părul de pe cap; alteori, căderea părului este neuniformă. La început, părul se oprește din creștere și, apoi, începe să cadă. Această boală este adesea asociată cu stresul excesiv sau cu utilizarea a anumitor tipuri de medicamente. Este important de găsit o soluție la această problemă. Căderea părului generează adesea mai mult stres și scade încrederea în sine.

Asami este un spray care acționează în felul următor:

  • Sporește rata de creștere a părului
  • Firul de păr devine mai gros și mai puternic
  • Tratează părul subțire și zonele lipsite de păr

Producătorul garantează că ingredientele produsului sunt hipoalergenice; produsul nu conține chimicale sintetice sau conservanți. Acesta include doar ingrediente naturale, atent selecționate. Nu are efecte adverse. Este un produs ușor de folosit, cu acțiune generalizată. Primele efecte se vor face simțite după o săptămână de utilizare. Spray-ul Asami împotriva căderii părului a fost lansat în 2011.

Cum se folosește spray-ul?

Produsul este foarte ușor de folosit; oricine îl poate utiliza. Pulverizați produsul pe zona afectată de 2-3 ori pe săptămână, fără să clătiți. Folosiți produsul în mod regulat, pe o perioadă mai lungă de timp. Serul va stimula foliculii de păr, asigurând o creștere mai rapidă a părului și formarea unei podoabe capilare mai bogate.

Compoziție

După cum am menționat mai sus, produsul Asami conține doar ingrediente naturale, aspect care îl face să iasă în evidență comparativ cu celelalte produse de pe piață. Ingredientele sale sunt:

Ulei de ricin

Dacă vă doriți un păr bogat și frumos, uleiul de ricin este unul dintre ingredientele principale indispensabile. Acest ulei este folosit de femei de sute de ani; are un puternic efect tonic asupra pielii afectate, întărește părul subțire și fragil, vindecă și protejează.

Ginseng și urzică

Aceste ingrediente reglează funcțiile foliculului de păr și contribuie la îmbunătățirea structurii părului. Ele protejează părul și acționează ca niște antioxidanți esențiali.

Podbal

Penetrează pielea capului și îmbunătățește structura celulelor, curăță porii blocați și ajută la creșterea părului.

Vitamine și minerale

Acționează asupra părului printr-o acțiune generalizată, de la rădăcină până la vârful firului de păr. Ajută la refacerea structurii părului slab și deteriorat.

AsamiRezultatul va fi un păr mai puternic și mult mai sănătos. Ceea ce este important de reținut este că sănătatea părului depinde nu numai de starea foliculilor de păr, ci și de starea scalpului. Alopecia trebuie tratată în totalitate, iar acest produs conține toate ingredientele necesare care pot atenua căderea părului și pot îmbunătăți aspectul părului. Produsul a fost testat clinic și este certificat.

 

Cum pot comanda?

Produsul Asami poate fi comandat doar de pe site-ul oficial, care poate fi accesat atât în varianta cehă, cât și în varianta slovacă. Deocamdată, produsul nu poate fi găsit în farmacii. Livrarea este gratuită și puteți alege plata la livrare, ceea ce înseamnă că veți plăti la primirea produsului. Producătorul garantează returnarea banilor în cazul în care nu sunteți mulțumiți de produs.

Recenziile și experiențele utilizatorilor

Produsul nu este încă extrem de cunoscut pe cele mai populare forumuri sau în cadrul discuțiilor despre combaterea calviției. Acest lucru poate părea surprinzător și vă poate face mai suspicioși cu privire la efectele produsului.

Cu toate acestea, din cercetările noastre a reieșit că acest produs funcționează cu adevărat. Bărbații au confirmat faptul că, după utilizarea spray-ului Asami, părul lor a început să crească și zonele cu calviție au dispărut. Femeile s-au bucurat că părul lor a devenit mai puternic, mai elastic și mai sănătos. Unor persoane le-a fost recomandat acest produs de către frizeri sau dermatologi, lucru care i-a îndemnat să-l încerce. Trebuie să aveți în vedere faptul că produsul funcționează în mod diferit pentru fiecare persoană în parte. Uneori, efectele sunt vizibile imediat. În alte cazuri, poate dura ceva mai mult timp până să-și facă efectul. Totul depinde de cauza specifică a căderii părului. Oricum, este un produs care merită încercat.

Recenzie

Asami
4.9 Total
Pro-uri
  • produs complet natural
  • fără efecte adverse
  • utilizare ușoară
Minusuri
  • puține informații pe site-urile cehe; disponibil doar pe site-urile oficiale
  • preț mai ridicat
  • puține recenzii ale utilizatorilor
Calitatea
Efect
Aplicatie
Pretul

Afisati alte opinii     Du-te pe site-ul oficial al vanzatorului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.